Et recordaré

Sinopsi del llibre

Tot és monòton i avorrit per a la Lisa, una noia que tot just acaba de complir la majoria d’edat a la immensa ciutat de Crisol. Intel·ligent i confiada en la seva pròpia lògica, reservada i solitària només vol passar desapercebuda, però no sempre ha estat així. La normalitat es trenca quan a l’institut els informa la professora que un company s’ha llevat la vida. El seu nom és Mark Llum i la Lisa experimenta una estranya indiferència, tot i que no fa pas gaire havien sortit junts. Quan torna a casa i seu davant l’ordinador, rep un correu sospitós amb un text que només podria haver escrit una persona… I aquesta persona se suposa que és morta. Entre espantada i encuriosida, respon. Just al mateix instant rep la contestació Mark? Com pot haver respost sense tenir temps de llegir? És un joc? Ambientada en un futur distòpic, que podria ben bé ser el que ens espera, “Et recordaré” contempla en primera persona del present l’evolució de la Lisa, a mesura que va descobrint que tot el que l’envolta està canviant dràsticament i sense marxa enrere. El món físic i la xarxa es confonen. Fins on arribarà per saber la veritat? La veritat sobre la mort del Mark, la veritat sobre si mateixa i la veritat sobre Crisol. Què és el que passa, si de sobte, tot surt de la seva lògica…?

Detalls del llibre

“Et recordaré” és la primera novel·la de Miquel Florido. Una història de misteri, ciència-ficció i romanç en una distopia futurística no gaire allunyada de la nostra realitat. La Lisa, la protagonista, haurà de superar situacions límit i resoldre misteris que desemboquen en la ciutat de Crisol i en la seva pròpia existència.

Et recordaré va veure la llum gràcies a un mecenatge a Kickstarter que pots veure en aquest enllaç. Va sortir en tapa dura, amb material extra com samarretes, pòsters, postals i punts de llibre.

L’edició física està esgotada en l’actualitat, però encara el pots llegir en digital a l’espera que publiqui una nova edició en paper. No et perdis el booktràiler!

Mecenatge de la novel·la, complert!

Recull de premsa, octubre 2020

Recull de premsa 2021


Pots començar-la a llegir en aquest enllaç

Tens disponibles els cinc primers capítols
logotransparent

Acompanya la lectura amb la següent llista musical.

Ja l’has llegida? Comprova els teus coneixements en el següent enllaç, passa-ho bé responent uns tests!

Mostra d’art d’Et recordaré

Paisatge del videojoc en línia Utopia, per Ferran Duran Vallverdú

Fan art

Mark Llum

Lisa amb dessuadora il·lustrada per Laia Olivella. Lisa amb jersei sense caputxa i Aura, il·lustrades per Alexandra Olivé. Mark Llum il·lustrat per Sònia Torné.