Sobre l’autor

   Miquel Florido Díaz,  escriptor quintinenc  (Sant Quintí de Mediona), nascut a Vilafranca del Penedès al juny del 1991.

De petit, cada nit li llegien un conte i quan va poder fer-ho ell sol, no va aturar-se. No en tenia prou amb devorar llibres, va descobrir que endinsar-se als immensos mons de l’escriptura era meravellós als catorze anys, des que va guanyar sense esperar-s’ho, el seu primer certamen literari a l’institut, on hi va participar gairebé per obligació.

Des de llavors, no ha volgut parar d’escriure ni de guanyar premis, s’atreveix amb tot gràcies a la seva imaginació desbordant.

“Et recordaré”, va començar a ser escrita com si hagués de ser una redacció curta de dues pàgines, l’any 2009. Ben aviat es va adonar que aquelles idees, donaven per a molt més. No va ser fins a mitjans de 2011 en que es va prendre el projecte seriosament. Acabada al maig de 2015, actualment està treballant, entre altres projectes, en la segona part: “T’oblidaré”.

Va publicar el seu primer llibre en una auto-edició a l’abril de 2017, titulat: “Et faré ballar la ment”, un conjunt de relats per adults i textos reflexius, que engloben multitud de temes i situacions que faran cavil·lar al lector i pensar més enllà del que té al davant. Molts d’aquests relats han estat premiats en certàmens.

Al desembre de 2017 va sortir a la venda la segona edició amb significatius canvis i millores.

A octubre de 2017, “Et recordaré” va ser finalista al I certamen de novel·la ForoNuevosEscritores, que estava organitzat per Caligrama, del grup editorial Penguin Random House.

Agost de 2018, el seu relat “Immensitat” va ser publicat al llibre La filla de la lluna i altres narracions, d’Edicions Salòria.

A l’abril de 2019, veu la llum el seu nou llibre de relats “Et faré dansar l’ànima”, que segueix l’estela del llibre anterior, amb relats relacionats per referències i d’altres amb continuacions directes.

El projecte MUSA (estiu 2019) és un relat de 10 capítols, publicat en aquesta web, que parla sobre l’amor romàntic i juga amb el concepte fins a fer-lo esclatar com un castell de focs.

Contacta