Crisol Edicions

Ha nascut Crisol Edicions, un segell editorial personal.

Crisol Edicions és la marca de la casa per als llibres editats i maquetats per l’autor Miquel Florido.

“Es diu que Crisol és un encreuament de mons”. La ciutat on transcorre l’aventura de la Lisa, a Et recordaré, és un punt de trobada entre el món físic i una xarxa de pensaments, alguns virtuals, d’altres palpables, que conflueixen a la torre de comunicacions del centre de la ciutat. Aquest punt és només una premissa de l’obra de Miquel Florido.


Què s’ha fet fins ara?

A Et faré ballar la ment (2017), Et faré dansar l’ànima (2019), els relats s’entrecreuen a partir de referències dels personatges, l’entorn, fets, situacions… i a Et faré somniar despert (Pròximament), tot prendrà una nova dimensió, posant ordre a la subtilesa a partir d’una barreja d’ànimes que viatjaran a través dels somnis dels personatges de cada història, ajuntant-s’hi i explotant habilitats que faran que el lector s’enamori de totes les dimensions de l’obra al complet.

Et recordaré, va ser la primera novel·la autoeditada amb tapa dura, tràiler, extres, merchandasing… finançada a través de kickstarter.

Les obres, anteriorment autoeditades, si veuen una nova edició, passaran a formar part del segell de Crisol edicions, a no ser que s’arribi a un acord editorial amb correcció i distribució.

Tenim experiència en llibres de relats, novel·la, conte infantil, revistes i també en creació i organització de premis literaris.


Què s’està gestant?

El primer llibre del nou segell editorial és L’esperit del bosc (2023), un conte infantil que ha sigut un encàrrec d’una associació i que ha il·lustrat Ricardo Villas, que ja havia dibuixat per als dos primers llibres de Florido, i escrit i editat per Miquel Florido.

El pròxim llibre serà “Et faré ballar la ment i dansar l’ànima: Volum integral”, que inclourà versions revisionades i millorades dels dos llibres en un de sol.

En un futur, “Et faré somniar despert”, serà el tercer llibre de Crisol Edicions.


Encàrrecs

Crisol Edicions no és un segell obert a tothom, però tampoc tanca les portes a encàrrecs que resultin factibles o interessants.

Si tens un llibre escrit que necessites maquetar i editar i no tens els coneixements per fer-ho tu mateix, pots explicar la teva proposta i valoraríem la possibilitat sempre que ens encaixi.

Edició i maquetació

La proposta principal. Si el teu llibre encaixa dins les possibilitats, si és una novel·la, un conte, assaig, podem valorar d’editar-lo i maquetar-lo. No utilitzem segones empreses.

Servei d’escriptura.

Des del nou segell, no només s’ofereix la maquetació i edició, sinó també, en cas que sigui un text breu, relat, conte, la possibilitat d’escriure’l. No s’accepten encàrrecs de novel·la, assaig o llibres llargs.

Correcció i revisió ortogràfica

Si la proposta és la d’editar un llibre ja escrit, no s’ofereix el servei de correcció, que es derivarà, en cas que sigui necessari, cap a algun professional d’aquest camp.

NOTA: En cas que sigui un text o conte breu, escrit per Crisol Edicions, sí que incorporarà correcció i revisió.

Il·lustració

Comptem amb el contacte de diversos il·lustradors i il·lustradores que, cadascú té el seu estil i possibilitats d’adaptar-se a la teva obra. Es buscaria l’idoni en el teu cas concret.

Distribució

No s’ofereix servei de distribució, més enllà de la possibilitat d’ajudar a repartir el llibre a les llibreries de la zona del Penedès en concepte de dipòsit. A priori, la persona que fa l’encàrrec s’haurà de moure a repartir el llibre allà on ho consideri.

Edició DIGITAL

No veus clar fer el llibre en físic, o bé ho vols complementar? L’edició i maquetació ens serveix per a distribuir-lo digitalment i tenir-lo disponible a Amazon Kindle/Unlimited.

ISBN i Dipòsit Legal

El llibre tindrà ambdós codis, en cas que calguin.

Drets d’autor

Molt senzill, si el text del llibre l’has escrit tu i no l’hem retocat ni revisat, els drets són teus.

Pel contrari, si l’hem escrit nosaltres els drets són nostres.
Si l’hem modificat o retocat, amb el permís de l’autor, els drets són compartits.


Costs

Es desglossa en els següents camps, segons demanda:


Nota final:

De moment aquest servei està en fase de prova i res del que posi aquí és vinculant o final.

Preguntes: Contacte@etrecordare.cat