Crisol Edicions

Ha nascut Crisol Edicions, un segell editorial personal.

Creada a mitjans de 2023, Crisol Edicions és la marca de la casa per als llibres editats i maquetats per l’autor Miquel Florido.

Es diu que Crisol és un encreuament de mons”. La ciutat on transcorre l’aventura de la Lisa, a Et recordaré, és un punt de trobada entre el món físic i una xarxa de pensaments, alguns virtuals, d’altres palpables, que conflueixen a la torre de comunicacions del centre de la ciutat. I ara també uneix històries i llibres.


Què s’ha fet fins ara?

LLIBRES

Previ a Crisol Edicions:

A Et faré ballar la ment (2017, dues edicions) i Et faré dansar l’ànima (2019), els relats s’entrecreuen a partir de referències dels personatges, l’entorn, fets, situacions… Dos llibres de relats i reflexions per a adults amb il·lustracions i extres. Combinats en fan un de sol.

Et recordaré (2020), va ser la primera novel·la editada amb tapa dura, amb un tràiler, extres, merchandasing… finançada a través de Kickstarter. Una distopia d’un futur molt proper i similar al nostre, on la xarxa i el món físic es confonen.

Amb Crisol Edicions:

L’esperit del bosc (2023), és un conte infantil encarregat a Crisol Edicions per part dels Donants de sang de l’Alt Penedès i que ja porta dues edicions publicades de 700 i 1000 exemplars respectivament.

Et faré ballar la ment i dansar l’ànima (2024), és el volum integral dels dos primers llibres anomenats més amunt. Amb una nova repassada general, correccions, millores i afegits. També en digital.

MUSA: Anatomia d’un enamorament (2024), publicat exclusivament en digital. Agafa el concepte de l’amor i el retorça fins a contemplar totes les possibilitats.

Mir Geribert, príncep d’Olèrdola o el comtat del Penedès (2024), una obra de teatre per exteriors encarregada pel grup de recerca històrica de l’Ateneu Mogenc, on Crisol Edicions n’hem fet l’edició del llibre, en paper.

Tens més informació de cada llibre a través del menú superior.

ORGANITZACIÓ D’ESDEVENIMENTS / XARXES SOCIALS

A banda de llibres, també organitzo un certamen literari, en vaig escriure les bases i aconseguir un jurat d’altura, ja que el premi s’ho mereix: el pes del guanyador en vi.
He fet de jurat en altres certàmens, escrit articles per revistes i col·laborat en altres llibres.
Presentacions literàries, xerrades, hores del conte…


Què s’està gestant?

Després d’Et faré ballar la ment i dansar l’ànima;
A Et faré somniar despert, tot prendrà una nova dimensió, posant ordre a la subtilesa a partir d’una barreja d’ànimes que viatjaran a través dels somnis dels personatges de cada història, ajuntant-s’hi i explotant habilitats que faran que el lector s’enamori de totes les galàxies de l’obra al complet. Serà el tercer llibre oficial de Crisol Edicions.

Un llibre encarregat pel grup de recerca històrica de l’Ateneu Mogenc, que serà un recull històric sobre la música del poble.


ENCÀRRECS

Crisol Edicions no és un segell obert a tothom, però tampoc tanca les portes a encàrrecs que resultin factibles o interessants.

Si tens un llibre escrit que necessites maquetar i editar i no tens els coneixements per fer-ho tu mateix, pots explicar la teva proposta i valoraríem la possibilitat sempre que ens encaixi.

Edició i maquetació

La proposta principal. Si el teu llibre encaixa dins les possibilitats, si és una novel·la, un conte o un recull, podem valorar d’editar-lo i maquetar-lo. No utilitzem segones empreses.

Servei d’escriptura.

Des del nou segell, no només s’ofereix la maquetació i edició, sinó també, en cas que sigui un text breu, relat, conte, la possibilitat d’escriure’l. No s’accepten encàrrecs de novel·la, assaig o llibres llargs.

Correcció i revisió ortogràfica

Si la proposta és la d’editar un llibre ja escrit, no s’ofereix el servei de correcció, que es derivarà, en cas que sigui necessari, cap a algun professional d’aquest camp.

NOTA: En cas que sigui un text o conte breu, escrit per Crisol Edicions, sí que incorporarà correcció i revisió.

Il·lustració

Comptem amb el contacte de diversos il·lustradors els quals, cadascun tenen el seu estil i possibilitats d’adaptar-se a la teva obra. Es buscaria l’idoni en el teu cas concret.

Distribució

No s’ofereix servei de distribució, més enllà de la possibilitat d’ajudar a repartir el llibre a les llibreries de la zona del Penedès en concepte de dipòsit. A priori, la persona que fa l’encàrrec s’haurà de moure a repartir el llibre allà on ho consideri.

Edició DIGITAL

L’edició i maquetació ens serveix per a distribuir-lo digitalment i tenir-lo disponible a Amazon Kindle i amb el servei Unlimited.

ISBN i Dipòsit Legal

El llibre tindrà ambdós codis, en cas que calguin.

Drets d’autor

Molt senzill, si el text del llibre l’has escrit tu i no l’hem retocat ni revisat, els drets són teus.

Altrament, si l’hem escrit nosaltres, els drets són nostres.
Si l’hem modificat o retocat, amb el permís de l’autor, els drets són compartits.


Costs

Es desglossa en els següents camps, segons demanda:


Nota final:

Servei en fase de prova, informació orientativa no vinculant o final.

Preguntes: Contacte@etrecordare.cat