MUSA – Anatomia d’un enamorament

Sinopsi del llibre

Li feia mal l’esquena, i era de ballar. Aquella nit, s’haurien d’haver besat… L’escriptor necessitava buidar els pensaments i plasmar-los a la llibreta. Analitzar la situació i decidir quin seria el següent pas… No permetria que l’amor s’interposés altra vegada en la seva forma de ser, alterant-li el caràcter i pensaments. Malgrat això, ella li havia robat el cor… Quin gust tindrien els seus llavis? Aquella mirada encisadora, aquells moviments sensuals… Estaven designats per trencar-lo a mil bocins, o per fer-lo pujar al cel. Prendria el control de la situació. MUSA és un relat romàntic, misteriós, subversiu, agònic i, alhora, esperançador. Amb una narrativa fresca, directa i bonica, ens transporta per racons d’una ment bojament enamorada que no sap ben bé com gestionar el mateix enamorament. Se’n sortirà, sense prendre mal? Divendres… haurien d’haver ballat, les seves mans s’haurien d’haver fregat… i, evidentment, s’haurien d’haver besat. Però encara no era tard per corregir el destí.

Detalls del llibre

MUSA, va suposar un abans i un després en la meva literatura.
MUSA, em despulla fins a les entranyes i diu veritats irremeiables.
MUSA, és un retall carbonitzat de la meva vida que s’ha convertit en un diamant.
MUSA, em fa bategar, em fa sentir, em fa dubtar i em fa estremir.

Aquest relat romàntic i que despulla l’ego d’un escriptor que sembla que no sap com gestionar l’amor que sent per una noia que l’inspira a escriure, el vaig escriure originalment l’estiu de 2019, i l’anava publicant en aquesta pàgina, capítol a capítol, cada quatre dies, de forma programada.

MUSA va ser innovador i diferent. A banda de ser un relat viu, que jugava en diferents plànols de la realitat i que podia tenir qualsevol desenllaç, posseïa diferents característiques que el feien especial.

  • Imatges preparades expressament per cada capítol, a còpia de buscar la idònia i adaptar-la amb Photoshop, tant a la pàgina, junt amb el capítol, com a xarxes socials.
  • Acompanyament musical. Cada capítol tenia la seva cançó per posar de fons durant la lectura.
  • Els comentaris dels lectors influïen lleugerament la trama.
  • Els enllaços interns, en certs capítols, permetien fer-ho més dinàmic i moure’ns en diferents situacions o possibilitats.
  • Tenia un avançament del següent capítol al final de l’anterior que servia com a ganxo.

Novetats

La versió actual té un total de 54 pàgines de Kindle, és breu i de lectura lleugera, addictiu com sempre, i té millores pel que fa a l’escriptura, correccions i algun detall nou. No té les imatges interiors, a excepció d’un parell, ja que no s’adapten bé al format, i tampoc li fan falta. Manté les cançons, aquesta vegada amb enllaços d’Spotify que es poden clicar/pitjar i obrir correctament en els dispositius electrònics. També té una nova portada feta amb molt d’esforç i temps, que capta en essència el contingut. L’edició digital, a banda de poder tenir enllaços interns, ens permet saltar entre episodis,

Per primera vegada pots obtenir MUSA de forma oficial i original, en una edició feta a través de Crisol Edicions.

Al preu simbòlic de 3 €, que és per ajudar l’autor a continuar treballant en el que de veritat li importa, que és escriure i publicar. Inclòs en el programa de Kindle Unlimited, que si el pagues, tens tots els meus llibres inclosos sense haver-los de comprar.

Una vegada més, vull recordar que l’edició digital es pot llegir en qualsevol dispositiu electrònic (Ebook, mòbil, tauleta, ordinador…).