Et recordaré a la premsa [Abril 21]

Parada d’autors penedesencs

El 3 de vuit. 23/4/21

Per onzè any, autors i autores del Penedès han estat convidats per celebrar aquesta diada emblemàtica del llibre amb la instal·lació d’una carpa on podran dedicar els seus llibres als seus lectors. La iniciativa és de l’Ajuntament de Vilafranca i pretén oferir un espai a la rambla de Sant Francesc on, durant les franges horàries de 12 a 14h, i de 18 a 20h, els autors i autores estaran a disposició dels seus lectors.

En aquests moments, a les llibreries s’hi troben obres de creació literària, assaig, obres divulgatives i àlbums infantils creats per autors molt propers i a qui, d’alguna manera, l’Ajuntament vol agrair la seva tasca.

La convocatòria ha estat adreçada a una trentena d’autors i autores del Penedès que en el darrer any han vist publicades les seves obres. Estan confirmats: Josep Giménez Noguera, Miquel Florido, Jordi Romeu Carol, Jaume Font, Berta Jardí, Xavier Montaner, Ernald Martí Guardiola, Anna Godoy, Mariona Ríos, Quim Ricart i Rosa Maria Prat.

3 de 8, 23/4/21

TÍTOL: Et recordaré

AUTOR: Miquel Florido

EDITORIAL: Autoedició

SINOPSI: Tot és monòton i avorrit per a la Lisa, una noia que tot just acaba de complir la majoria d’edat a la immensa ciutat de Crisol. Intel·ligent i confiada en la seva pròpia lògica, reservada i solitària, només vol passar desapercebuda, però no sempre ha estat així.

Tall de PTV

Miquel Florido presenta ‘Et recordaré’ després de 10 anys de començar a escriure’l

La presentació es va fer aquest dimarts al Centre Artístic Penedès Agrícol en el marc de la celebració de Sant Jordi.

Aquest dimarts al vespre, el Centre Agrícol, acollia una de les presentacions de llibres que està fent per a celebrar Sant Jordi. L’escriptor quintinenc Miquel Florido va presentar al públic la seva novel·la ‘Et recordaré’, una obra que va començar com un relat el 2009, va continuar el 2011 com a novel·la i es va publicar finalment el 2015. Florido està molt satisfet que el llibre amb tapa dura hagi sigut una realitat.

La novel·la combina misteri, ciència-ficció, romanç i fantasia i explica la història de la Lisa una jove que just després d’arribar a la majoria d’edat comença a experimentar un seguit de fets misteriosos. Tot relacionat amb la mort per suïcidi d’un amic seu i la gran torre de telecomunicacions de la seva ciutat.

CORRECCIÓ MEVA COM A AUTOR: No s’ha publicat al 2015, sinó al 2021… La vaig acabar al 2015, després ha tingut correccions, modificacions, etc. Acabada d’editar al 2020 i repartida al 2021.

Enllaç a l’article amb el vídeo

El cargol 22/4/23

Et recordaré

AUTOR: Miquel Florido

EDITORIAL: Autoedició

Tercera obra de l’autor quintinenc, que s’estrena en el món de la ciència-ficció. Narra la misteriosa història de la Lisa, a la qual li passen fets poc comuns.

NOTA MEVA AMB CORRECCIÓ: No m’estreno en el món de la ciència-ficció. M’estreno en publicar una novel·la.

3 de 8, 23/4/21

Enllaç a l’article complet

Entrevista a ETV Llobregat al programa Vull una resposta, 8/4/21
El cargol – 8/4/21
El cargol – 8/4/21

Enllaç per a llegir l’entrevista

Fins aquí el recopilatori d’aquest abril 2021

Taula de continguts

Altres novetats

Últimes notícies