Palmarès literari

Palmarès literari de Miquel Florido i Díaz

2018

-1r premi de poesia, categoria adult, al concurs literari de Sant Jordi de Sant Pere de Riudebitlles de l’associació Rivo Birlarum.

-2n premi de narrativa, categoria adult, al concurs literari de Sant Jordi de Sant Pere de Riudebitlles de l’associació Rivo Birlarum.

-Accèssit, equivalent a un 2n premi, de poesia al certamen del Memorial Pere Ribé i Durban, durant els actes de Sant Jordi a Torrelavit.

2017

-Al desembre veu la llum la segona edició de “Et faré ballar la ment”.

-“Et recordaréés finalista, amb el tercer premi, del certamen literari de novel·la, Foro Nuevos Escritores, organitzat per l’editorial Caligrama, del grup Penguin Random House, i amb jurat internacional.

-Publica el seu primer llibre a l’Abril, “Et faré ballar la ment”.

-2n premi de narrativa, categoria adult, al concurs literari de Sant Jordi de Sant Pere de Riudebitlles de l’associació Rivo Birlarum.

2016

-1r premi al 1r certamen literari de Ciència Ficció de l’institut Joaquim Mir de Vilanova i la Geltrú. GFGS.

-1r premi de narrativa, categoria adult, al concurs literari de Sant Jordi de Sant Pere de Riudebitlles de l’associació Rivo Birlarum.

-Finalista al 10è concurs de relats del TMB, en la categoria “Diàlegs de whatsapp”. Jurat format per l’Ateneu Barcelonès.

2015

-1r premi de narrativa, categoria adult al XXII concurs de narració breu i poesia de la Biblioteca municipal Joan Sardà i Lloret de Sant Quintí de Mediona.

-3r premi de narrativa, categoria adult, al concurs literari de Sant Jordi de Sant Pere de Riudebitlles de l’associació Rivo Birlarum.

-3r premi al 1r certamen literari al concurs de ploma a la taverna els 4 Gats de Barcelona, jurat format per l’Ateneu Barcelonès.

2014

-3r premi de narrativa, categoria adult, al concurs literari de Sant Jordi de Sant Pere de Riudebitlles de l’associació Rivo Birlarum.

2013

-3r premi de narració breu, categoria adult, al XXI certamen literari de la biblioteca municipal Joan Sardà i Lloret de Sant Quintí de Mediona.

2012

-2n premi de literatura catalana al concurs de St. Jordi 2012 de l’institut Eugeni d’Ors de Vilafranca del Penedès.

2009

-1r premi Narrativa categoria Juvenil al XVII concurs de narració breu i poesia de la Biblioteca municipal Joan Sardà i Lloret de Sant Quintí de Mediona.

2008

-2n premi del XVI certamen literari en categoria de narrativa Juvenil de la biblioteca municipal Joan Sardà i Lloret de Sant Quintí de Mediona.

-1r premi del XXVIIè certamen literari de St. Jordi, Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia. Narrativa, Català. 1r de batxillerat.

2007

-1r premi del XXVIè certamen literari de St. Jordi, Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia. Narrativa, Castellà. 4rt ESO.

-1r premi del XVIIè certamen literari de Nadal del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia. Narrativa, català. 1r de Batxillerat.

2006

-1r premi al certamen literari de Nadal del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia. Narrativa, Català. 3r d’ESO.

2005

-2n premi al certamen literari de Nadal del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia. Narrativa, Català. 2n ESO.

Col·laboracions

2017

Participa de jurat, al XXVI certamen literari de St. Jordi de Sant Quintí de Mediona.

2016

Col·labora amb un relat eròtic per Sant Jordi a la web GoldenSexDreams. (Ja tancada). Actualment publicat a MissPornoTV.