L’esperit del bosc

Sinopsis

En Ton, la Laia i en Carles passegen pel bosc, desitjosos de descobertes que els facin emocionar. Arran d’una història increïble que els explica l’avi d’en Ton, voldran conèixer l’esperit del bosc, un fantàstic ésser que protegeix els qui es fereixen o es perden entre les seves entranyes.

L’esperit del bosc és un conte que et farà estimar, encara més, la natura que ens envolta i apreciar la importància de la sang i dels seus donants.

El projecte

La proposta va venir de l’Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès. Un encàrrec que consistia en escriure i editar un conte que relatés la història de la mascota de l’associació, que és el capgros de sang. Com autor, vaig idear un conte que contingués tres elements essencials per al desenvolupament de la trama: Quitxalla, la natura i la sang.

A partir d’aquesta premissa, el vaig escriure, ocupant cinc pàgines de word. Va agradar als contractants i vaig iniciar el procés de maquetació.
Ens faltaven les il·lustracions i per això varem comptar amb l’il·lustrador Ricardo Villas, el qual ja havia treballat amb mi amb il·lustracions per Et faré ballar la ment (2017) i Et faré dansar l’ànima (2019).

També hi ha col·laborat l‘Institut Escola de Sant Quintí de Mediona amb dibuixos fets pels nens.

L’esperit del bosc és un conte infantil adreçat per tots els públics que ens narra una aventura pel bosc i la descoberta del misticisme que s’hi amaga.

On, quan i quant?

Només disponible en format físic
Has d’anar a donar sang, mèdul·la o llet materna a l’Alt Penedès

Crisol Edicions, rústica, 32 pàg.

Conte il·lustrat
Dues edicions