L’esperit del bosc

,

Sinopsi del llibre

En Ton, la Laia i en Carles passegen pel bosc, desitjosos de descobertes que els facin emocionar. Arran d’una història increïble que els explica l’avi d’en Ton, voldran conèixer l’esperit del bosc, un fantàstic ésser que protegeix els qui es fereixen o es perden entre les seves entranyes. L’esperit del bosc és un conte que et farà estimar, encara més, la natura que ens envolta i apreciar la importància de la sang i dels seus donants.

Detalls del llibre

La sang és vida

La proposta va venir de l’Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès. Un encàrrec que consistia a escriure i editar un conte que relatés la història de la mascota de l’associació, que és el capgròs de sang. Com a autor, vaig idear un conte que contingués tres elements essencials per al desenvolupament de la trama: Quitxalla, la natura i la sang.

A partir d’aquesta premissa, vaig escriure L’esperit del bosc, ocupant cinc pàgines de Word. Va agradar als contractants i vaig iniciar el procés d’edició i maquetació.
Ens faltaven les il·lustracions, i per això vàrem comptar amb l’il·lustrador Ricardo Villas, el qual ja havia treballat amb mi amb il·lustracions per a Et faré ballar la ment (2017) i Et faré dansar l’ànima (2019).

També hi ha col·laborat l‘Institut Escola de Sant Quintí de Mediona amb dibuixos fets pels nens.

L’esperit del bosc és un conte infantil adreçat per tots els públics que ens narra una aventura pel bosc i la descoberta del misticisme que s’hi amaga.

Has d’anar a donar sang, medul·la o llet materna a l’Alt Penedès o enviar-me un correu per demanar-lo. També el pots sol·licitar a la biblioteca.