Et faré dansar l’ànima

De què va?

Et faré dansar l’ànima, és el successor espiritual de Et faré ballar la ment.
Consisteix en conjunt total de 42 textos independents amb il·lustracions, formats entre relats de ficció i reflexions que sorgeixen de les emocions.

Quin tipus de texts inclou?

Es compon de dues vessants definides: Textos breus i directes que tracten la individualitat i el desamor de forma molt propera i intensa.
Relats de ficció que engloben generes com el suspens, la fantasia, l’humor absurd, la ciència ficció i fins i tot la quotidianitat, entre d’altres.
És un univers que s’engrandeix amb la unió de cosmos independents.

Què hi té a veure amb Et faré ballar la ment?

Et faré dansar l’ànima i Et faré ballar la ment, formen un tot. Junts són un, però per separat també tenen cos i forma. Ment i ànima.
Quan una parella decideix fer el pas de tirar endavant plegats, abans han de ser conscients que com a individus són autèntics i inigualables, però que junts es complementen i són insuperables.
Passa el mateix amb aquests dos llibres.

Segueix l’estela del llibre anterior, pel que es podran llegir els textos en l’ordre que el lector prefereixi, però aniran col·locats en l’ordre que jo, com a autor, considero òptim per a la seva lectura.

Els relats més llargs s’emmarquen dins dels diferents mons que he creat durant els darrers anys, incloent-ne algun de nou. Això significa que hi haurà referències a relats del llibre anterior i el lector podrà esbrinar més coses sobre cada un d’aquests llocs i els personatges que els formen.
Fins i tot algun personatge repeteix com a protagonista, o apareix com a secundari!

Els textos breus, també poden relacionar-se amb alguns d’EFBLM, ja que alguns formen part d’una mateixa història que ha vist una curiosa continuació.

Puc llegir-lo si no he llegit l’anterior?

Rotundament SÍ !
Es complementen, però es poden llegir individualment.
Les històries són noves i les que fan referencia a relats anteriors, tenen les dades necessàries per llegir-les i entendre-les per si soles.
El podràs gaudir perfectament, però qui hagi llegit primer EFBLM, tindrà un plus per descobrir novetats sobre els mons i personatges ja existents.

Fes clic per saber més sobre Et faré ballar la ment

Llegeix-ne una mostra

Cinc textos amb alguna il·lustració estan disponibles en aquest enllaç.

On, quan i quant?

16€ Físic
2.99€ Digital

Autoedició, tapa tova amb solapes, 202 pàg.
42 textos amb 11 il·lustracions.
Disponible aquí