Entre els 9 finalistes de 122 participacions!

És el tercer any que participo al premi Guillem de Belibasta, de la petita i acollidora població de Tragó de Segre.

Es tracta d’un concurs literari de relats de fins a quinze pàgines amb el motiu principal “Aventures en la natura”, enguany és el sisè any que es celebra i puc dir amb orgull i molta felicitat que és el tercer consecutiu en que soc finalista. Concretament entre els 9 finalistes de 122 participacions. Us enllaço la notícia del seu web.

El meu relat es títula “L’Enranco”. És una història molt personal… que espero que pugueu llegir aviat.

En la quarta edició (2018) vaig obtenir el quart premi amb el relat “Immensitat”, que va ser editat al llibre: “La filla de la lluna i altres narracions”, d’editorial Saloria, l’editorial que s’ocupa anualment d’editar els guardonats d’aquest certamen tan especial. El llibre el podeu trobar aquí.

L’any passat, en la cinquena edició (2019), vaig presentar “Verdor inconmensurable”, que també va ser en els finalistes però aquest cop sense premi.

La gala d’entrega se celebrarà el 6 d’agost on sabrem en directe els guardonats, en els que hi pot haver fins a cinc relats que serien publicats. Amb dos possibles accèssits amb un premi de cent euros cada un, un tercer premi amb 300€, un segon de 500€ i un primer de 1500€.

L’Enranco… Seria bonic que sortís del pantà per veure’m aquella nit.