Sinopsi

“Et recordaré”, una novel·la de misteri i ciència ficció.

La Lisa compleix divuit anys en un altre dia gris a la immensa ciutat de Crisol. Per ella no significa gran cosa, forma part del transcurs de la vida, una vida que considera monòtona, avorrida i regida pel destí. Intel·ligent i calculadora, sempre fidel a la seva lògica, és una noia reservada i solitària, però no sempre ha estat així.

La normalitat es trenca quan la professora arriba tard a classe i els comunica que un company de l’aula del costat, possiblement s’hagi tret la vida. El seu nom es Mark i la Lisa experimenta una estranya indiferència tot recordant que no fa pas gaire havien sortit junts.

Ja a casa, revisa el correu; ha rebut un missatge sospitós, un text que només podria haver escrit una persona. Entre espantada i encuriosida, respon. Just al mateix instant, sense temps de reacció, rep les respostes a les seves qüestions. Només una persona podria parlar així… En Mark. És viu…? Com pot respondre sense haver tingut temps de llegir?

Ambientada en un món distòpic, però alhora molt similar al nostre futur proper, “Et recordaré” contempla en primera persona del present, l’evolució de la Lisa a mesura que va descobrint que tot el que l’envolta està canviant dràsticament i sense marxa enrere. El món físic i la xarxa es confonen. Fins on arribarà per saber la veritat? La veritat sobre si mateixa, la veritat sobre la mort del Mark, la veritat sobre Crisol.

Què és el que passa, si de sobte, tot surt de la seva lògica…?

Pots començar-la a llegir

O bé:

Descarrega’t els primers capítols! 

logotransparent