Et faré ballar la ment

Sinopsi del llibre

Quan una idea es converteix en projecte i aquest projecte es fa realitat. Et faré ballar la ment, és un conjunt de relats curts i textos reflexius de collita pròpia, que han estat escollits i posats en l’ordre adequat, per a que tu, lector, puguis gaudir-ne al màxim. Quan l’escriptura flueix sota els meus dits, buido els pensaments, plasmant-los al paper. El que en surt, sol ser molt personal, intensament meu, però alhora, són reflexions que també han pogut ser teves alguna vegada. Endinsa’t en les profunditats de la teva ment, mentre explores la meva. Atreveix-te a conèixer contes de somni, immenses ciutats futuristiques, personatges complexos, decisions arriscades i finals inesperats, acompanyats de magnifiques il·lustracions, en aquesta segona edició carregada de nou contingut. Concedeix-me aquest ball.

Detalls del llibre

Et faré ballar la ment, et repta a llegir-lo des del mateix títol.

Està compost per un total de 38 textos i 18 il·lustracions que ben segur no et deixaran indiferent. Cada un d’ells té personalitat pròpia i duu a la reflexió en diferents temes, siguin transcendentals o quotidians.
Deixa’t endur pels pensaments de l’autor mentre explores els teus!

Quin tipus de texts inclou?

Es compon de dos vessants definits: Reflexions breus i directes, però altament interpretables que parlen sobre la mateixa existència o la senzillesa de badallar. En gran part d’un punt de vista racional.
Relats de ficció que toquen tots els gèneres, des de la ciència-ficció, l’humor, l’erotisme…

L’inici d’un projecte

L’inici d’un projecte que, de moment, consta de dos llibres.
Et faré ballar la ment, va ser primer llibre de relats que vaig autoeditar i publicar. Un llibre que està compost per textos que han guanyat o sigut finalistes en certàmens literaris d’arreu de Catalunya.

Lligat amb altres llibres propis

Alguns dels relats es produeixen a la immensa ciutat de Crisol, la ciutat on transcorre la meva novel·la: Et recordaré. Per tant, amplien un món que encara està per descobrir.
Per descomptat, altament lligat amb Et faré dansar l’ànima, la continuació d’Et faré ballar la ment.
Recomano començar pel primer!

Quan una idea es converteix en projecte i aquest projecte es fa realitat.
Et faré ballar la ment, és un conjunt de relats curts i textos reflexius de collita pròpia, que han estat escollits i posats en l’ordre adequat, perquè tu, lector, puguis gaudir-ne al màxim.
Quan l’escriptura flueix sota els meus dits, buido els pensaments, plasmant-los al paper. El que en surt, sol ser molt personal, intensament meu, però alhora, són reflexions que també han pogut ser teves alguna vegada. Endinsa’t en les profunditats de la teva ment, mentre explores la meva.
Atreveix-te a conèixer contes de somni, immenses ciutats futuristiques, personatges complexos, decisions arriscades i finals inesperats, acompanyats de magnífiques il·lustracions, en aquesta segona edició carregada de nou contingut.
Concedeix-me aquest ball.

Llegeix-ne una mostra

Cinc textos amb alguna il·lustració estan disponibles en aquest enllaç.

Notícia 2017: Últimes unitats de la primera edició

Notícia 2017: Recull de premsa sobre Et faré ballar la ment