L’èxit de “Et faré ballar la ment”

Recull de premsa comarcal – abril 2017


El 3 de 8:

Miquel Florido presenta el seu primer llibre, ‘Et faré ballar la ment’

//Autoedició. En quinze dies va esgotar pràcticament la primera edició i ara es planteja fer-ne una segona.

Xavi Gonzàlez – Sant Quintí de Mediona

El jove quintinenc Miquel Florido, va publicar aquest darrer Sant Jordi, el seu primer llibre, ‘Et faré ballar la ment’, un recull de 34 relats per adults i textos il·lustrats, que provoquen una reflexió en el lector. Després de comprovar la dificultat per poder publicar un llibre a través d’una editorial, Florido ha fet un salt i ell sol s’ha editat el llibre. Li va costar molt fer aquest pas, pero ara que l’ha fet, se’n sent plenament satisfet i més encara quan la primera edició, la té pràcticament esgotada i li queden ben pocs exemplars dels 150 que va encarregar a impremta. “Per mi era un experiment i com que ha sortit bé, això m’anima molt a continuar”. El llibre de relats, té 165 pàgines. Els ha venut a 10 euros i ha recuperat de sobres la inversió que va fer. Ara estudia la possibilitat de fer-ne una segona edició, sempre que hi hagi gent interessada a comprar-lo. Per això, totes aquelles persones interessades a adquirir un, o més exemplars, cal que es posin en contacte amb ell mateix a través de la web: www.etrecordare.cat. Explica amb un somriure d’orella a orella que per Sant Jordi, a Vilafranca, va vendre els vint exemplars que va portar a les llibreries Cuscó i L’Odissea. Al llibre hi han col·laborat amics seus il·lustradors, que han aportat alguns dibuixos. La portada ha estat elaborada per la Sònia Torné i els dibuixos per Carles Carbó, Laia Olivella, Ricardo Villas i Neus Díaz.

Als seus 25 anys, també té una novel·la de ciència ficció i misteri, totalment acabada, però encara no ha trobat cap padrí que li vulgui publicar. Es titula “Et recordaré” i és un llibre de 385 pàgines a4, que va començar a escriure als 18 anys.

El Cargol :

[…]També van tenir sortida: Et faré ballar la ment, de Miquel florido […]

La Fura :

Miquel Florido Díaz; Et faré ballar la ment, relats il·lustrats per a adults, autoedició.

Primer llibre que publica aquest quintinenc amb vocació d’escriptor. Són 34 relats de temàtica diversa amb il·lustracions dels penedesencs: Ricardo Villas, Carles Carbó, Laia Olivella, Sònia Torné i Neus Díaz.

Segueix les novetats al Facebook de “Crisol Edicions”

Taula de continguts

Altres novetats

Últimes notícies