Bona diada de St. Jordi ! [2016]

Sant Jordi, un Sant que ens toca a tots,  amants de la lectura, enamorats i els que estimem la cultura en general.

El llibre i la rosa és la base d’un món molt més ampli, un món que es prepara amb mesos d’antelació per durar només un dia, o dos, si es fan revetlles.  Escriptors i editorials, reben les recompenses de molt esforç i imaginació plasmats.

En el meu cas, “Et recordaré“, encara no es pot trobar a les llibreries, només cal esperar! Pròximament espero poder actualitzar amb més notícies sobre la seva futura publicació, però de moment contindré el silenci.

Per altra banda, participo a varis concursos literaris dels quals aviat en sabré les decisions dels diferents jurats. De moment, he obtingut el Primer premi del certament literari de ciència ficció, a Vilanova. Espero que sigui un desencadenant per a futures alegries. Aviat coneixeré resultats de tres concursos més.  Aquí podeu veure els premis que he anat guanyant al llarg dels anys!

Seguint amb concursos, provaré sort amb alguns de Barcelona, com la segona edició del concurs de ploma de la taverna 4 gats, o el concurs de relats del TMB, aquestes ja són més complicats, però res és impossible!

Deixant de banda els concursos i certàmens, he escrit un relat eròtic, sí, eròtic, per fer una col·laboració amb goldensexdreams, una web que duu algú que conec. El podeu llegir a l’enllaç! La setmana que ve el segon capítol amb el final.

Espero que us agradi! I si voleu llegir algun dels textos que he presentat als concursos només m’ho heu de demanar.

Feliç diada a tothom!

Nou fragment de “Et recordaré” publicat!

Taula de continguts

Altres novetats

Últimes notícies