Busco Lectors Beta!

Podran escollir entre dues novel·les no publicades, escrites per un servidor i de les quals en necessito opinions amb criteri.

Els meus llibres sempre s’han publicat després d’haver obtingut opinions de lectors beta i m’aniria bé que llegissis en primícia, de forma gratuïta i amb avantatges posteriors, a canvi de les teves valoracions subjectives.

Què és un Lector Beta i quin és el seu compromís?

Algú qui llegeix una obra escrita abans de la seva edició i publicació per tal de donar una opinió amb valoracions personals sobre què li ha semblat, o si ha vist possibles errors, a l’autor o editor.

El lector beta pot advertir fallades ortogràfiques, però sobretot el que es busca són possibles errors de la trama, forats de guió, desenvolupament de personatges, sensació final…

S’espera d’un lector beta que llegeixi l’obra fins al final i pugui donar una opinió amb criteri, ressaltant tot allò positiu, però també allò negatiu que pugui tenir l’obra, per tal que es pugui corregir de cara l’edició definitiva.

Quins avantatges té?

El lector beta que s’acabi la novel·la i respongui un seguit de qüestions / opini i valori l’obra, tindrà els següents avantatges o recompenses.

  • Llegir l’obra de forma gratuïta en format digital, pdf o epub (Pot imprimir-la si li és més còmode).
  • Llegir-la abans que ningú, en primícia
  • Sortirà als agraïments del llibre
  • Obtindrà un descompte directe de 5 €, quan el llibre es publiqui en paper
  • Se li regalarà la versió digital definitiva a través de Kindle, quan el llibre es publiqui

Condicions

El lector beta que accepti de llegir-la, però no ho acabi fent, no obtindrà res. Només tindran els beneficis qui la llegeixin fins al final i comparteixin els pensaments amb l’autor.

El lector beta NO pot, sota cap cas, sense permís de l’autor, enviar la novel·la a ningú, penjar-la a internet o difondre’n fragments a xarxes socials.


Quines novel·les són?

Quin parell!

Sinopsi: Dos joves força eixelebrats es veuen obligats a compensar un desgavell que cometen en la propietat d’un ancià, el qual aprofitarà fins a l’última gota de suor dels nanos. En Mite i en Dropo són uns entranyables amics que viuen al petit poble de Mira Mira, zona rural on gairebé mai hi succeeix res, però tot el que hi passa es magnifica de forma exponencial.

A mesura que avancen les estacions, s’apropa la Festa Grossa, dates assenyalades per a tots els miramirencs. Amics i coneguts, tornen per viure la festa amb famílies i convilatans. Hi ha retrobaments agradables i d’altres que propicien mals auguris. En aquest ambient, els nostres protagonistes hauran de viure situacions que els podrien conduir a la paranoia, ja que creuen que el vell els ha maleït després d’una ratxa d’infortunis. Mentrestant, descobriran què és tenir parella i el significat d’estimar, amb dues noies que també són millors amigues.

En Servant, l’avi d’en Dropo gairebé centenari, al llarg de les vesprades, li contarà al seu net la història de com va conèixer sa àvia, una dona fogosa i de caràcter que va generar, de forma involuntària, una presumpta guerra comarcal pels boscos. Un conflicte que va marcar generacions, del qual ningú en vol parlar i que sembla que podria tornar a ser d’urgent actualitat.

Una comèdia de jovent de poble, entranyable, hilarant i dramàtica a parts iguals.

Pàgines: 256 – Gèneres: Comèdia, drama, misteri, aventura


Un clau rere l’altre:

Sinopsi: En Bruno retorna al càmping dels Pirineus al qual anava amb els seus pares quinze anys enrere. Ara és tot un home amb obligacions d’adult i aprofitarà per desconnectar del bullici de Barcelona. Els records de la Jeanette, una francesa pèl-roja, el seu primer amor d’estiu i d’adolescència, l’absorbiran fins al punt que li sembla haver tornat a percebre el seu dolç aroma.

La Júlia ha tingut un mal clau. Està emprenyada perquè el cabró amb qui feia mesos que xatejava i hi tenia cites, l’ha deixat insatisfeta. Pren l’aire càlid del juliol, en roba interior, al balcó del seu pis. Els crits d’uns xicots que tornen ben tocats d’alguna festa, li fan recobrar l’esma per dir-los que no molestin. Malgrat tot, se’ls veu bona gent i, segons el seu criteri, estan ben bons. Un fet propicia que ella es plantegi deixar-los pujar al pis i tombar la seva insatisfacció sexual. Ho farà?

La Núria és una joveneta estudiant de teatre que ha vingut del Pirineu fins a la ciutat comtal. Té unes aficions bastant curioses a l’hora de buscar diversió al llit. Un noi qui recorda del càmping penja un storie a l’insta i no se n’està d’escriure-li per si vol quedar a prendre una copa en un bar especial. En Bruno, tot i ser un romàntic fins al moll de l’os, cau de quatre potes als jocs teatrals de la noia.

La Sara és una jove estudiant de botànica, molt tímida i reservada. Viu en un pis d’estudiants compartit amb més noies. Amb el nou curs, s’allibera una habitació i l’ocupa una mossa carregada d’energia de la qual, s’enamora perdudament… Però ella, a banda de resultar-li increïble i ser una deessa, és inabastable. Li agraden els homes, i li agraden MOLT i en quantitat. Veure com aprofita el pis pels seus jocs, la farà obsessionar.

En aquestes històries eròtiques, trobem a sis personatges construïts de forma completament realista d’acord amb els seus treballats perfils psicològics. El que pot semblar un llibre de relats, es converteix en novel·la, primer de forma subtil i després amb contundència.

Pàgines: 94 – Gèneres: Eròtic, comèdia, drama


Si tens ganes de llegir-ne alguna, no dubtis en contactar.

Tens les meves xarxes socials i correus electrònics al peu de pàgina o a l’apartat de contactar.


Ambdues novel·les han estat escrites en català per l’autor Miquel Florido, tots els drets reservats

Taula de continguts

Altres novetats

Últimes notícies