Retalls de premsa “Riu, el cranc de riu”

“Riu, el cranc de riu”, ha sigut publicat i ja es troba disponible arreu!

Es pot demanar a qualsevol llibreria, ja que es distribueix amb una distribuïdora que no és “allà on el digui jo”. Una de les grans diferències entre autoeditar i anar a través d’editorial és aquesta.

Us he fet un recull, com sempre, dels articles que en parlen, i també, com sempre, amb els respectius enllaços i transcripcions.

Comencem per l’article d’El Cargol, del 19 de desembre, que el tenim disponible tant en paper com en digital:

L’informàtic i escriptor quintinenc Miquel Florido ha tret recentment el conte Riu, el cranc de riu, editat per Edicions i Propostes Culturals Andana i amb il·lustracions de Sònia Torné.  

Es tracta d’un conte molt didàctic, adreçat a infants d’entre els 6 i els 11 anys, i del qual se’n poden treure moltes reflexions sobre la diferència entre la burla i el riure en complicitat, el proteccionisme ecològic, la vida al voltant del riu, la convivència, reflexionar quan hem pres una mala decisió, etc.

Els ajuntaments pertanyents al camí del Riu (Mediona, Sant Quintí, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit, Sant Sadurní i Subirats), ja han adquirit alguns exemplars, així com el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

El llibre arriba després d’Et faré ballar la ment (2017), Et faré dansar l’ànima (2019), i Et recordaré (2020), autoeditats per ell mateix.

Abans de Sant Jordi, Florido té previst publicar un nou llibre de relats per adults: Et faré somniar despert, que enllaça amb els dos anteriors a través d’uns personatges ja coneguts pels lectors que viatjaran entre relats.

Enllaç edició digital.

La Fura va publicar-ho el 20 de desembre únicament en digital:

Enllaç a la notícia.

L’escriptor quintinenc Miquel Florido acaba de publicar el seu quart llibre, que és també el seu primer conte infantil, amb il·lustracions de la sadurninenca Sònia Torné. Riu, el cranc de riu (Edicions i Propostes Andana). S’hi narren les aventures d’en Riu i la resta d’animalons del pèlag dels nenúfars de les Deus, que fan reflexionar sobre temes com la burla, la companyonia, el respecte, el proteccionisme ecològic, l’autoestima, etc.  El conte està dirigit a infants d’entre 6 i 11 anys. El títol del conte fa una picada d’ullet al camí del riu, l’itinerari fluvial que segueix el Mediona-Bitlles-Lavernó entre Sant Sadurní i Mediona, amb aturada especial a les Deus de Sant Quintí.”

Per acabar, afegiré l’article del setmanari El 3 de vuit, que va sortir més tard, el 30 de desembre de 2022, per tancar l’any. Únicament en paper.

Edicions i Propostes Culturals Andana acaba de publicar el conte Riu, el cranc de riu, de Miquel Florido. És el seu quart llibre, el primer de temàtica infantil i també la primera publicació que fa a través d’una editorial.

Les il·lustracions del conte han anat a càrrec de la sadurninenca Sònia Torné. Les aventures d’en riu i la resta d’animalons del pèlag dels nenúfars de les Deus parlen i fan reflexionar sobre la burla, la companyonia, el respecte, el proteccionisme ecològic, estimar-se a un mateix… El conte va dirigit a infants d’entre sis i onze anys, però els adults també en poden treure conclusions i lliçons valuoses. El conte ha sigut molt ben valorat pels ajuntaments que formen part del Camí del Riu (Mediona-Bitlles-Lavernó) i ja està disponible a les llibreries.

Taula de continguts

Altres novetats

Últimes notícies