Et faré ballar la ment i dansar l’ànima


Et faré ballar la ment i dansar l’ànima

Miquel Florido

Què és?

Et faré ballar la ment i dansar l’ànima, és una fusió predestinada.
Són els dos llibres, Et faré ballar la ment (2017, dues edicions) i Et faré dansar l’ànima (2019), units en un de sol, amb correccions, millores, remasteritzacions i afegits.
A falta d’estoc dels dos llibres, he optat per publicar-ne una edició integral, més còmoda i amb un preu final que surt més a compte per al lector.
Ho publico a través de la meva editorial personal, Crisol Edicions.

Sinopsi

Les històries són vives. Imagina’t caminar a través d’un mar glaçat, sobrevolar els llums de neó d’una ciutat del futur, mantenir telepatia i no poder guardar secrets, retrobar-te amb un amor del passat o crear un invent que canviarà la humanitat.
Les emocions i la racionalitat es fusionen en un conglomerat de relats i reflexions per a adults que no et deixaran indiferent.
Aquest llibre és una revisió profunda, amb afecte i deteniment, de cadascun dels textos d’Et faré ballar la ment (2017) i Et faré dansar l’ànima (2019), ara integrats en un sol volum recopilatori amb noves il·lustracions i contingut addicional.


Quin és el contingut?

Es tracta d’un complet recull de relats i reflexions per a adults, que combina, a priori de forma aleatòria, escrits de caràcter sentimental i racional, però que a mesura que ens situem en el plànol literari que ens exposa l’autor, ens farà sentir dins d’un univers que s’expandeix amb cada text.

Els escrits estan col·locats de forma que el lector no avorreixi cap temàtica o gènere. Hi trobaràs reflexions quotidianes, algunes de profundes d’altres més terrenals, relats de ciència-ficció, fantasia, eròtics, comèdia, drama, terror, romanç… I alguns d’ells amb gèneres subvertits i girs sorprenents.

Una gran quantitat de les obres ha estat premiada en certàmens literaris al llarg dels anys.


Quins canvis té respecte als originals?

Exemples d’icones:


Un univers connectat

Els textos formen part de l’univers literari de l’autor, que continuarà amb Et faré somniar despert (2024), i que també enllaça, de forma semi indirecta amb la novel·la Et recordaré (2020).

D’alguns relats que inclou, han sorgit novel·les, ja escrites però pendents de publicar com: Records humits (eròtic) o Quin parell! (Comèdia de jovent de poble). També està en marxa una novel·la d’Els bessons (misteri, fantasia).


Llegeix-ne una mostra

Tens disponibles relats dels llibres originals
Et faré ballar la ment: en aquest enllaç.
Et faré dansar l’ànima: en aquest altre.


Característiques

Disponible al febrer 2024

Fes la teva reserva

Edició física 20 €
Edició digital 4,90 €

Accepto Bizum, transferència o en mà.

Contacta

Xarxes socials: @et_recordare / @crisoledicions
Canal de Telegram
Correu: contacte@etrecordare.cat