Biografia literària

Miquel Florido [1991]
Sant Quintí de Mediona | Vilafranca del Penedès

Entenc l’escriptura com una forma artística per expressar allò que vull transmetre.

Les paraules venen soles a través d’una inspiració gairebé permanent que em fa narrar amb intensitat i força.

Escric el que sento i em deleixo per explicar noves històries, de qualsevol gènere, de qualsevol estil, persona, temps verbal, i amb tot tipus d’entorns i personatges.

De petit, els pares em llegien un conte cada nit, fins que vaig aprendre a llegir i ja podia fer-ho jo mateix. A partir d’aquest punt, vaig començar a devorar llibres, a empassar-me mons, personatges, trames i successos. Però a mesura que he crescut, he volgut ser jo qui les expliqui, a la vegada que mai he deixat d’omplir-me d’històries de qualitat en qualsevol format.

Et recordaré, és la meva primera novel·la i va ser finalitzada molt abans que els altres llibres que he publicat. Ha sigut editada a finals de 2020 i publicada en una edició limitada de tapa dura amb extres, que es va esgotar de seguida. L’edició digital està disponible per a tothom.

Et faré ballar la ment (2017, dues edicions) i Et faré dansar l’ànima (2019) són els dos llibres de relats i reflexions que he autoeditat amb una molt bona rebuda per les crítiques i que amplien l’univers d’Et recordaré.

Riu, el cranc de riu (2022), és un conte infantil que he escrit i publicat a través d’Edicions i propostes culturals Andana.

L’esperit del bosc (2023), és un conte infantil que he escrit per encàrrec per als Donants de sang de l’Alt Penedès.

He col·laborat i col·laboro amb la maquetació i edició del suplement de l’Agrícol al setmanari El 3 de vuit, i també amb textos altres llibres amb el grup d’estudis quintinencs o de la revista Gegants.

M’agradava participar en certàmens, aquí pots veure els resultats!

Per a qualsevol proposta, dubte, suggeriment o crítica:

Contacta