Crònica presentacions 2019

Hola estimat lector!


D’ “Et faré dansar l’ànima”, vaig fer dues presentacions aquest 2019. Una al meu poble, Sant Quintí, i una al poble veí, Sant Pere de Riudebitlles.

La publicació i les presentacions van tenir visibilitat a la premsa local (El cargol, La fura i el 3 de vuit i a les agendes comarcals), i a les xarxes de Et recordaré i Et faré ballar la ment i dansar l’ànima

Clica per llegir els retalls de premsa 2019.

Presentació a Sant Quintí

Et faré dansar l’ànima va sortir a la llum el 12 d’abril de 2019 amb una multitudinària presentació a la nova biblioteca Joan Sardà i Lloret de Sant Quintí, on vaig parlar del llibre, també de l’estreta relació que té amb Et faré ballar la ment, es van llegir alguns dels textos d’ambdós i acte seguit es va fer un tast de vins del Penedès gentilesa de Qualiavins.

Molt agraït a la Montse de la biblioteca i a l’ajuntament per cedir-me l’espai, i molt content de com va anar, de la gent que va venir i de l’interès que va suscitar el llibre.

Presentació a Sant Pere

El dijous 23 de maig vaig presentar-lo a Sant Pere, el poble del costat on m’hi sento com a casa i on també em coneixen pel tema del socorrisme a la piscina municipal on hi he treballat els darrers anys.

La presentació va ser a la Biblioteca municipal MªAngels Torrents, acompanyat del Jaume, el bibliotecari, a qui li agraeixo la tertúlia que vam tenir-hi i el convit per presentar el llibre.
Va ser un ambient molt familiar i proper, amb conversa directa amb els assistents.

Taula de continguts

Altres novetats

Últimes notícies