Retalls de premsa 2019

Escanejats sobre Et faré dansar l’ànima

El 3 de 8, 12 d’abril de 2019- LITERATURA – Xavi Gonzàlez

El quintinenc Miquel Florido Díaz presenta avui a la biblioteca municipal Joan Sardà i Lloret de Sant Quintí de Mediona, a dos quarts de vuit del vespre, el llibre Et faré dansar l’ànima. És el segon amb el seu segell després de Et faré ballar la ment, publicat ara fa dos anys. Dos llibres que es poden llegir per separat però que es complementen de manera que les histories iniciades en el primer, continuen i els converteixen en un de sol. Mons, llocs, situacions que estan relacions per fils invisibles amb personatges que venen d’un patiment, sobretot vingut del desamor i que lluiten per renéixer de les seves cendres. En total 42 relats de ficció que engloben gèneres com el suspens, la fantasia, l’humor absurd i fins i tot la quotidianitat, que a priori no tenen lligams i es poden llegir en l’ordre que es vulgui, malgrat que l’autor els ha endreçat de la millor manera, buscant la complicitat amb el lector. Una barreja de relats de ficció amb reflexions de caràcter emocional, en definitiva: pur sentiment. L’acte d’avui es complementarà amb un tast de vins, gentilesa de Qualiavins i la lectura de diversos fragments del darrer llibre, que ha prologat l’escriptor riudebitllenc Jordi Romeu Carol i que conté fins a onze il·lustracions. En paral·lel a la seva tasca professional, Florido està estudiant per sommelier i aquest estiu va guanyar un premi al certamen Guillem de Belibasta, que convoca l’Associació Festival i Cultural de Tragó de Segre de la mà de l’editorial Salòria de la Seu d’Urgell i del qual ja se n’han fet cinc edicions. El premi consistia en ésser publicat juntament amb els altres premiats.
D’altra banda, pel Sant Jordi passat, Florido també va aconseguir diversos premis amb relats que ara estan inclosos en aquest segon llibre i, en clau de futur té previst publicar el que serà el seu tercer llibre Et recordaré, que dues editorials ja s’han mostrat interessades a publicar.

Setmanari La fura, divendres 12 d’abril

SANT QUINTÍ DE MEDIONA, 19:30h.
Presentació del llibre Et faré dansar l’ànima, de Miquel Florido.
Biblioteca Joan Sardà

La fura, divendres 19 d’abril

Miquel Florido- ET FARÉ DANSAR L’ÀNIMA
Relats- Autoedició

Successor espiritual de Et faré ballar la ment, consta de 42 relats de ficció i reflexions que sorgeixen de les emocions, amb un total d’onze il·lustracions, a càrrec de l’autor quintinenc.

El 3 de 8, 21 d’abril de 2019

Títol: Et faré dansar l’ànima
Autor: Miquel Florido Díaz
Sinopsi: Mons, llocs, situacions que estan relacionades per fils invisibles amb personatges que venen d’un patiment, sobretot vingut del desamor i que lluiten per renàixer de les cendres. En total 42 relats de ficció que engloben gèneres com el suspens, la fantasia, l’humor absurd i en una ambient de quotidianitat.