Reserves obertes! “Et Recordaré”

Et recordaré” veurà la llum aquest 2020!

A través del llançament del projecte a la pàgina web gestora de Crowdfoundig: Kickstarter, la publicació de la novel·la esdevindrà una realitat.

Et deixo un el Booktrailer que hem fet amb molt d’amor!

Recorda deixar el “M’agrada”, subscriure’t i comentar si t’ha agradat!

Enllaç per a col·laborar!

La correcció està avançant a bon ritme i el procés de maquetació ha començat.

Kickstarter és una eina per a fer realitat projectes, i el que ens proposa és generar recompenses segons la quantitat de diners aportats a la causa. Si fas clic a l’enllaç de més amunt ho podràs veure, és molt intuïtiu i allà està molt ben explicat.

Com pots comprovar, hi ha força obsequis o al·licients per a escollir quina és la opció que més et convé o t’agrada. Tota aportació, gran o petita serà agraïda i molt benvinguda.

Si per casualitat et preguntes si la novel·la es podrà adquirir amb normalitat a les llibreries, la resposta és clara: No.

De moment aquesta serà la única forma vàlida de fer-se amb Et recordaré. Més endavant cap la possibilitat que arribi a llibreries, però no tindrà els extres interns, ni complements externs que té aquesta edició, i tampoc la tapa dura. Per tant, aprofita la oportunitat! No t’ho pensis: si la vols llegir, ara és el moment que arribi a fer-se real i et surti més a compte la compra.

Kickstarter et cobrarà només el dia 13 de desembre si el projecte ha progressat.

Què passa si no s’arriba al mínim de diners? Directament no se’t cobra el que hagis aportat, no pateixis!

Afegeix-te al grup de Telegram per estar al dia de les novetats!

Moltes gràcies per llegir-me i per qualsevol dubte em pots contactar sense por a les meves xarxes socials buscant /etrecordare o bé al mail contacte@etrecordare.cat .