Presentació de L’esperit del bosc

La presentació completa disponible

L’esperit del bosc és el primer llibre editat pel meu segell editorial personal “Crisol Edicions”.

El conte s’ha escrit i editat per un encàrrec proposat des de l’Associació de donants de sang de l’Alt Penedès, amb la col·laboració de Serveis Mèdics Penedès, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, la Federació catalana dels donants de sang i la participació dels nens i nenes de l’Institut Escola de Sant Quintí de Mediona.

La presentació del conte, a priori serà única i no es repetirà, per tant, esteu tots convidats el dimarts 11 de juliol a les 19 h de la tarda al Consell Comarcal, entrant per darrere, a través del Carrer Sant Julià.

Ens hi acompanyarà representació dels òrgans anteriorment anomenats, també l’il·lustrador, Ricardo Villas i jo, Miquel Florido, com a autor i editor.

Per obtenir el llibre de forma gratuïta, caldrà anar a donar sang als punts de l’Alt Penedès.

Sinopsis

En Ton, la Laia i en Carles passegen pel bosc, desitjosos de descobertes que els facin emocionar. Arran d’una història increïble que els explica l’avi d’en Ton, voldran conèixer l’esperit del bosc, un fantàstic ésser que protegeix els qui es fereixen o es perden entre les seves entranyes.

L’esperit del bosc és un conte que et farà estimar, encara més, la natura que ens envolta i apreciar la importància de la sang i dels seus donants.

Taula de continguts

Altres novetats

Últimes notícies