Novetats Sant Jordi 2020

Encara que la festa s’ha traslladat al 23 de juliol Sant Jordi és i sempre serà el 23 d’abril, o sigui que nosaltres, els aficionats als llibres, o persones en el món de l’escriptura, el sentim avui. Això és així i encara que aquest any no pugui ser a la rambla signant llibres, us porto alguns obsequis i descomptes!

La gran revelació d’avui és que…

La Lisa i Crisol
Model: Alba Feliu Busquets
Edició: Ferran Duran Vallverdú

Efectivament! “Et recordaré” serà publicada aquest 2020!

Qui ho diu que el 2020 només són males notícies?… Ok, jo també ho dic, però intentarem canviar-ho, hahaha!

El procés d’edició es troba en un punt avançat, però queda molta feina per fer. Espero tenir-lo enllestit entre després de l’estiu i abans de nadal.

Que el llibre vegi la llum només depèn de tu, lector. Duré a terme un procés de Kickstarter amb sistema de recompenses segons pagament. No saps què és Kickstarter? Jo t’ho explico.

Es tracta d’una plataforma per a aconseguir metes, potser et sonarà més la paraula Crowdfunding, que vindria dir, entre tots ho aconseguirem, no literalment, però si en idea. Es presenta un projecte, en aquest cas, la publicació d’Et recordaré i es presenten unes metes a les que s’hi arriba amb diners. Funciona amb un sistema de recompenses, que, segons la quantitat de diners que hi hagis posat, tindràs unes compensacions o unes altres.

EXEMPLE (fictici):
+3€: Punt de llibre nou d’Et recordaré
+10€: Punt de llibre i edició digital d’Et recordaré
+20€: Edició física d’Et recordaré signada per l’autor + Punt de llibre
[Aquests preus són un exemple, no s’han decidit encara els preus ni les recompenses]

Al capdavall és fer una pre-compra assegurant-te que allò amb que estàs col·laborant, s’acabi podent dur a terme i convertir el projecte en una realitat.

A diferència de les altres vegades que he optat per l’autoedició, el cost d’una novel·la com “Et recordaré”, implica més diners, ja sigui per la correcció, la quantitat de pàgines i el fet que tindrà tapa dura. Una novel·la d’aquesta llargada, mereix una edició maca i amb una bona tapa dura que faci goig.

Característiques de la novel·la:

600 pàg, aprox. Tapa dura. Gènere: Misteri, ciència ficció, suspens. Recomanada a partir de 16 anys

Dimensions : 18cm Ample X 25cm Llarg

El Kickstarter encara no està disponible. Quan ho tingui a punt ho anunciaré!

MÉS COSES!

Per celebrar aquest avançament, inauguro una nova secció al web! L’apartat “Relats”, a dalt al menú, on hi trobareu la novetat: Històries de Crisol. També clicant a l’enllaç.

Amb els anys, s’ha format molta vida dins la ciutat de Crisol, ja sigui als temps en que transcòrre Et recordaré, o bé abans o després. Trobareu disponibles el guardonat relat El Sentinella (Et faré ballar la ment) i Cavallerositat i rufianeria (Et faré dansar l’ànima).

I… una altra lectura ha aparegut al web!

El cinquè capítol d’Et recordaré! Fins avui sempre hi havien sigut els quatre primers, doncs he d’anunciar que ara en tens cinc disponibles i tots els corregits per la versió final que es publicarà aquest any!

Llegir: Capítol 5: Desig

DESCOMPTES DE SANT JORDI 2020

Des d’avui fins el dia 30 d’abril, podreu demanar-me els llibres de relats d’Et faré ballar la ment(2017) i Et faré dansar l’ànima(2019) i us aplicaré un descompte de 3€.

Les unitats d’Et faré ballar la ment estan molt limitades! Últim stock disponible. També pots demanar-lo a les llibreries indicades, que encara en tenen, algunes.

On són il·limitades i molt barates és a Amazon en format DIGITAL.

Llegeix-me per només 1,99 (EFBLM) i 2,99 (EFDLA)

Completament gratüits si disposes de Kindle Unlimited

Per acabar!

Recordar que tenim un sorteig actiu a Instagram, trobareu les bases en aquest enllaç!

https://www.instagram.com/p/B_QCVMEJVb4/?utm_source=ig_embed

Espero que us agradi tot el que us he dut i que tingueu una molt bona diada de Sant Jordi! Ens llegim!

Taula de continguts

Altres novetats

Últimes notícies