Avui us vull parlar del llibre que m’ha ocupat el darrer mes. He de dir que cap llibre m’havia transmès tantes emocions a la vegada: ràbia, impotència, tristor. Però també: esperança, amor, amistat…

Es tracta d’Et recordaré! La primera novel·la de Miquel Florido, una novel·la que succeeix a la immensa ciutat de Crisol, on de cop i volta es descobreix que un noi s’ha llevat la vida. La protagonista és la Lisa, una noia que es va fent cada vegada més forta a mesura que anem passant les pàgines, tot i les pors, les angoixes i la desesperança ella sap que ha d’arribar fins al final per aconseguir descobrir tota la veritat. Així que tot i que és un llibre de ficció tracta temes molt reals com: la mort i els records que seran un dels dos pilars bàsics que us hi podeu trobar. L’autor utilitza un llenguatge carregat de descripcions per remarcar l’essència de cada personatge.

Honestament és un llibre que marca la diferència. A les primeres pàgines no entens que està passant i potser en algun moment et vindran ganes d’abandonar-lo. Si és així jo recomano que si el llegiu, ho feu fins al final, perquè l’espera valdrà la pena.