“Et recordaré” és un llibre que s’ha escrit al llarg de molts anys, això fa que es pugui percebre l’evolució de l’autor juntament amb la de la protagonista i la trama principal. La història transcorre a Crisol, una ciutat d’un món distòpic no molt allunyat del nostre, on des del començament, a causa del suïcidi del Mark t’adones que alguna cosa no va bé. En aquest entorn lúgubre que ens brinda el lloc, s’exploren algunes de les conseqüències a les quals ens pot conduir una excessiva dependència de la xarxa.

Tot el llibre està narrat en primera persona a través de la Lisa, la protagonista. A partir dels seus ulls es va coneixent la seva vida des del dia que compleix els 18 anys i al mateix temps que ella, t’endinses en tots els misteris que l’envolten.

La novel·la està molt ben estructurada, combina la realitat amb la fantasia i no hi falta gens d’acció. Quan vas avançant et va enganxant amb el seu ritme cada vegada més trepidant, els seus personatges i la manera en què tots els enigmes van agafant forma i es van resolent.

Com tota bona distopia aprofita aquesta realitat per plantejar-nos preguntes més profundes; Per què viure en un món així? La necessitat de creure i buscar alguna cosa que ens transcendeixi, i la que per mi destaca més, què som més enllà dels nostres records?

Tot està molt ben descrit i explicat fent que la lectura sigui molt àgil i un llibre recomanat per a tots els públics.

En definitiva, m’ha agradat molt i espero poder llegir la continuació molt aviat!