MUSA: Anatomia d’un enamorament

JA DISPONIBLE EN DIGITAL

MUSA, va suposar un abans i un després en la meva literatura.
MUSA, em despulla fins a les entranyes i diu veritats irremeiables.
MUSA, és un retall carbonitzat de la meva vida que s’ha convertit en un diamant.
MUSA, em fa bategar, em fa sentir, em fa dubtar i em fa estremir.

Com vull que sentis tu.
Reprodueix les cançons de l’inici de cada capítol per una experiència immersiva.
Sent, enamora’t, pateix, plora, enrabia’t i, sobretot, anhela un final feliç.


Aquest relat romàntic i que despulla l’ego d’un escriptor que sembla que no sap com gestionar l’amor que sent per una noia que l’inspira a escriure, el vaig escriure originalment l’estiu de 2019, i l’anava publicant en aquesta pàgina, capítol a capítol, cada quatre dies, de forma programada.

MUSA va ser innovador i diferent. A banda de ser un relat viu, que jugava en diferents plànols de la realitat i que podia tenir qualsevol desenllaç, posseïa diferents característiques que el feien especial.

NOVETATS

La versió actual té un total de 54 pàgines de Kindle, és breu i de lectura lleugera, addictiu com sempre, i té millores pel que fa a l’escriptura, correccions i algun detall nou. No té les imatges interiors, a excepció d’un parell, ja que no s’adapten bé al format, i tampoc li fan falta. Manté les cançons, aquesta vegada amb enllaços d’Spotify que es poden clicar/pitjar i obrir correctament en els dispositius electrònics. També té una nova portada feta amb molt d’esforç i temps, que capta en essència el contingut. L’edició digital, a banda de poder tenir enllaços interns, ens permet saltar entre episodis,

Per primera vegada pots obtenir MUSA de forma oficial i original, en una edició feta a través de Crisol Edicions.

Al preu simbòlic de 3 €, que és per ajudar l’autor a continuar treballant en el que de veritat li importa, que és escriure i publicar. Inclòs en el programa de Kindle Unlimited, que si el pagues, tens tots els meus llibres inclosos sense haver-los de comprar.

Una vegada més, vull recordar que l’edició digital es pot llegir en qualsevol dispositiu electrònic (Ebook, mòbil, tauleta, ordinador…).

Gràcies per la teva atenció!

Descarrega-te’l en aquest enllaç!