El suplement de l’Agrícol i un relat inèdit

Hola! Recentment, es va publicar amb el darrer exemplar del setmanari El 3 de 8, un suplement que hem fet des de la secció literària de l’Agrícol de Vilafranca, de la qual en formo part.

Logo de l’associació

En aquest extra, hi he participat des de diferents vessants, des de la recol·lecció dels articles i les fotografies per omplir-ne les pàgines, fins a l’escriptura d’un relat inèdit.

He publicat en aquesta web, (ara que ja ha passat la setmana de rigor i aquest 3de8 ja no està a la venda), el relat inèdit del qual us parlo i us el podeu llegir de forma totalment lliure i gratuïta.

Composició realitzada amb Photoshop.

Relat: El llegat d’en Bartolo

És un conte d’humor per adults, amb crítica social i un personatge la mar de sorprenent, espero que us agradi. Toqueu l’enllaç al títol o a la imatge.

Per altra banda, pel que fa a les meves aportacions, hi trobareu una entrevista a l’autor Riudebitllenc, Jordi Romeu Carol, on parla dels seus projectes, tant d’escriptor com d’activista cultural.

També tenim una ressenya acurada d’Et recordaré per part de l’Anna Ruiz Mestres, versió reduïda i optimitzada respecte a la qual va escriure per Sant Jordi 21. Us la deixo a continuació:

Ressenya d’Et recordaré, per Anna Ruiz Mestres:

Al final de les nostres pàgines, hem fet un recull de tots els actes que hem dut a terme aquest 2021 a través de la nostra secció i amb col·laboracions amb altres entitats. Feu una ullada i si us suscita interès veure’n algun que al seu dia no vau poder-hi assistir, teniu els vídeos al nostre canal de YouTube, on he penjat tots els actes després d’editar-los personalment. Toqueu el botó de subscriure’s, és gratis i ens ajuda molt. També ens podeu seguir a les Xarxes Socials per estar a l’última @agricol1876, a Twitter, Facebook, Instagram i YouTube.

Dit això, us convido a venir al llarg dels actes que anirem desenvolupant durant aquest 2022, que segur que anirà molt més bé pel que fa a temes vírics i podrem fer més esdeveniments interessants, culturals i lúdics.

Número 15 de la revista

A banda, us recomano llegir el suplement de l’Agrícol al complet, ja que tots els articles que s’hi troben són interessants! Toca aquí per descarregar-lo.

Una abraçada i gràcies per llegir.

Miquel Florido, Gener 2022

Taula de continguts

Altres novetats

Últimes notícies