Abril 2021 [Agenda]

Com cada abril, ens acostem a Sant Jordi, la data marcada que ens apropa a autors, lectors, llibreters i ens conjuga entre el roig de les roses i el blanc en diferents tons de les pàgines dels llibres.

És un mes carregadet per a mi i faré una enumeració dels actes o publicacions on em podeu trobar. L’aniré actualitzant si s’hi afegissin actes oberts.

Dijous 1 d’abril:
-Ressenya d’Et recordaré a El cargol, escrita per la crítica literària Anna Ruiz Mestres. Llegeix-la ja en aquest enllaç.


Dijous 8 d’abril:
-Entrevista escrita a El cargol.
-20:25h – Entrevista en directe a ETV Llobregat, al programa Vull una resposta. El podreu veure en directe en aquest enllaç i posteriorment en diferit a la carta o al meu canal de YouTube.


Diumenge 18 d’abril:
A les 12h al pati de la biblioteca de Sant Quintí
Presentació del llibre Sant Quintí essencialVolum 1 (Primavera i estiu). Llibrte del GEQ, Grup d’Estudis Quintinencs. Amb els col·laboradors i editors: Ramon Creixell, Aureli Díaz, Sergi Garcia, Teresa Cuadradas, Lluís Tutusaus, Carme García, Andrés Moreno, Neus Díaz, Irene Ferrer, Eulàlia Borbón, Roser Gili, Xavier Argemí i Miquel Florido Díaz. I amb l’alcalde, Pol Pagès.


Dimarts 20 d’abril:
-Presentació d’Et recordaré a Vilafranca a les 19:30 h a la Sala Kichner de l’Agrícol. Amb la secció literària i la veu de la Lisa.
Venda i signatura de llibres. Posteriorment, podreu veure la presentació al meu canal de YouTube.


Dimecres 21 d’abril:
-Presentació d’Et recordaré a les 19h al pati de la biblioteca Joan Sardà i Lloret, de Sant Quintí.
Venda i signatura de llibres.


Des del dilluns 19 a les 7h fins al divendres 23 d’abril, podràs gaudir de l’edició digital d’Et faré ballar la ment, de forma gratuïta i per sempre. No la deixis escapar! En aquest enllaç o a la botiga Kindle d’Amazon.

Si t’agrada, no dubtis en fer-te amb la continuació, Et faré dansar l’ànima, sigui en físic o en digital, ben baratet.


Divendres 23 d’abril [SANT JORDI]:

De 12h a 14h: Rambla de Vilafranca, parada d’autors locals. Hi seré signant llibres i saludant a qui em vulgui saludar.
Des de les 17:30h em podreu trobar a l’Agrícol, passatge alcover n2 a Vilafranca del Penedès, on farem dues presentacions de llibres combinades amb tasts de vins i també trobareu una paradeta interior amb els llibres dels autors de la secció literària.

Taula de continguts

Altres novetats

Últimes notícies