Ha nascut Crisol Edicions, un segell editorial personal.

Creada a mitjans de 2023, Crisol Edicions és la marca de la casa per als llibres editats i maquetats per l’autor Miquel Florido.

Es diu que Crisol és un encreuament de mons”. La ciutat on transcorre l’aventura de la Lisa, a Et recordaré, és un punt de trobada entre el món físic i una xarxa de pensaments, alguns virtuals, d’altres palpables, que conflueixen a la torre de comunicacions del centre de la ciutat. I ara també uneix històries i llibres.


Què s’ha fet fins ara?

LLIBRES

Previ a Crisol Edicions:

Amb Crisol Edicions:

Tens més informació de cada llibre a través del menú superior.

ORGANITZACIÓ D’ESDEVENIMENTS / XARXES SOCIALS

A banda de llibres, també organitzo un certamen literari, en vaig escriure les bases i aconseguir un jurat d’altura, ja que el premi s’ho mereix: el pes del guanyador en vi.
He fet de jurat en altres certàmens, escrit articles per revistes i col·laborat en altres llibres.
Presentacions literàries, xerrades, hores del conte…


Què s’està gestant?

Després d’Et faré ballar la ment i dansar l’ànima;


ENCÀRRECS

Crisol Edicions no és un segell obert a tothom, però tampoc tanca les portes a encàrrecs que resultin factibles o interessants.

Si tens un llibre escrit que necessites maquetar i editar i no tens els coneixements per fer-ho tu mateix, pots explicar la teva proposta i valoraríem la possibilitat, sempre que ens encaixi.

Edició i maquetació

La proposta principal. Si el teu llibre encaixa dins les possibilitats, si és una novel·la, un conte o un recull, podem valorar d’editar-lo i maquetar-lo.

Servei d’escriptura.

Des del nou segell, no només s’ofereix la maquetació i edició, sinó també, en cas que sigui un text breu, relat, conte, la possibilitat d’escriure’l. S’accepten contes, relats, articles. No s’accepten encàrrecs de novel·la, assaig o llibres llargs.

Correcció i revisió ortogràfica

Si la proposta és la d’editar un llibre ja escrit, el servei de correcció es pot fer de dues maneres, derivant cap a un filòleg professional de la correcció o bé a través d’eines que fan ús d’intel·ligència artificial per tal de reduir al màxim els errors.

En cas que sigui un text o conte breu, escrit per Crisol Edicions, incorporarà correcció i revisió.

Il·lustració

Comptem amb el contacte de diversos il·lustradors els quals, cadascun tenen el seu estil i possibilitats d’adaptar-se a la teva obra. Es buscaria l’idoni en el teu cas concret.

També podem fer ús de tècniques d’intel·ligència artificial per segons quines cobertes o il·lustracions, depenent del resultat que es busqui.

Distribució

No s’ofereix servei de distribució, més enllà de la possibilitat d’ajudar a repartir el llibre a les llibreries de la zona del Penedès en concepte de dipòsit. A priori, la persona que fa l’encàrrec s’haurà de moure a repartir el llibre allà on ho consideri.

De tota manera, el llibre editat amb Crisol Edicions, serà a fires i parades de Sant Jordi, amb la resta de llibres de l’editorial.

Edició DIGITAL

L’edició i maquetació ens serveix per a distribuir-lo digitalment i tenir-lo disponible a Amazon Kindle i amb el servei Unlimited.

ISBN i Dipòsit Legal

El llibre tindrà ambdós codis, en cas que calguin.

Drets d’autor

Molt senzill, si el text del llibre l’has escrit tu i no l’hem retocat ni revisat, els drets són teus.

Altrament, si l’hem escrit nosaltres, els drets són nostres.
Si l’hem modificat o retocat, amb el permís de l’autor, els drets són compartits.


Costs

Es desglossa en els següents camps, segons demanda:


Nota final:

Servei en fase de prova, informació orientativa no vinculant o final.

Preguntes: Contacte@etrecordare.cat