2016: Un any que promet!

El 2015 ha sigut per “Et recordaré” i per mi com escriptor, un any molt productiu.

Per Sant Jordi, vaig participar a tres concursos literaris i vaig rebre tres premis, com a més important el de la Taverna dels 4 gats de Barcelona. Aquest 2016 no em conformaré amb això, ja tinc la mirada posada en concursos com ficcions i alguns més.

Vaig acabar la novel·la aquest passat maig, després de moltes nits escrivint (sóc un animal nocturn), i moltes ganes per arribar-hi, va ser com si hagués complert un somni, la meva primera novel·la finalment acabada!

Aquesta només és una part del somni, la primera part. Sembla que ja havia acabat la part més dura, però encara quedava moltíssima feina. Revisar, corregir, parlar amb els lectors beta, promocionar-me…

Ara que ja la tinc acabada, com heu pogut veure, m’he fet aquesta web, principal reclam per captar l’atenció dels lectors i també, com no, de les editorials.

La notícia, tret de felicitar l’any a tots i totes, és que ja m’he posat en contacte amb una editorial, la qual no diré el nom per no “gafar” res! Aquesta editorial es reconeguda dins de Catalunya i segur que tots heu tingut un llibre seu a les mans alguna vegada. De moment, després de mirar-se aquesta web, m’han demanat que els envií l’obra original per valorar-la, i una sinopsi del la que seria la segona part! Per tant s’hi han interessat bastant!

Ah i no oblidar, que ja he començat la segona part, encara que ho tinc aparcat per falta de temps, les idees ja estan escrites i també els quatre primers capítols. Pels pocs lectors beta que ja heu llegit “Et recordaré”,  veureu un cop d’aire fresc i renovat a “No t’oblidaré”, ja que l’acció passa de centrar-se en la ment de la Lisa a tenir diferents protagonistes en primera persona.

Aquest 2016, d’una manera o altra, podreu disposar de “Et recordaré” en format físic. Temps al temps!!!

Bon any nou a tothom!

Taula de continguts

Altres novetats

Últimes notícies