Sobre: “Et Recordaré” – [8/5/16]

Moltes persones, amics, família, coneguts, em pregunteu sobre la situació de la novel·la, doncs bé, aquí us ho explico.

La novel·la està acabada d’escriure des de fa gairebé un any. Va ser al Maig 2015 que vaig escriure la paraula FI”.

Encara no està editada.

A l’estiu, treballant de socorrista, gairebé no vaig poder tocar res. Un cop va retornar el curs, a setembre, vaig tenir més temps, que vaig invertir en rellegir-la tota i anotar punts que eren millorables.

Aleshores, vaig dur a terme una tercera llegida en la qual vaig ampliar el món de “Et Recordaré”, retocant i millorant Crisòl, Utopia, i totes les trames que envolten a la Lisa, donant una pinzellada extra que permet, sense pràcticament engrandir el número de pàgines, blindar l’argument amb detalls destacables..

Al març d’aquest any 2016 vaig acabar. Des de llavors, he parlat amb una editorial; ells tenen l’original de “Et Recordaré” i jo resto a l’espera per saber si me la publiquen. Al ser una novel·la llarga s’entén que és un procés lent. Per tant toca esperar!

Tinc força clara la trama principal que envoltarà la segona part: “No t’oblidaré”. Els primers capítols estan escrits a mà des de l’estiu i ara necessitaria més temps per passar-los a net i continuar.

Fins aquí l’explicació de la situació! Ja sabeu que em podeu preguntar qualsevol cosa!

Gràcies.

 

Miquel.

8/5/16

Taula de continguts

Altres novetats

Últimes notícies