Organitzo un premi literari!

Salutacions, estimat lector!

Em complau presentar-te el cartell i les bases del III Premi literari de la Fira Vins rebels, que se celebrarà aquest 18 i 19 de juny al pavelló firal de Vilafranca del Penedès.

Com ja et vaig avançar en la darrera entrada informativa que vaig publicar, organitzo aquest premi literari amb moltes ganes i orgull, ja que en Ton Rimbau, propietari del celler Porcellanic i organitzador de la Fira, me n’ha confiat plenament la tasca de dur-lo a terme.

En les anteriors edicions, l’únic requisit era presentar una pàgina, com a màxim, de qualsevol mena de text, per tant, hi mancaven unes bases ben establertes. Les he escrit, doncs, amb ànims de fer un certamen elaborat i mereixedor del premi que s’atorga als guanyadors.

També he treballat el cartell i la difusió, amb sort aviat el veureu a la premsa, ja sigui escrita o digital.

https://www.instagram.com/p/Cc5IN0wtRWk/

El principal reclam, a banda d’assistir a la fira i gaudir de més de cent cinquanta vins naturals, de fermentació espontània o de mínima intervenció, és aquest golós primer premi: El pes del guanyador transformat en ampolles de vi. Es farà amb la balança que podeu veure a la fotografia:

Pots trobar les bases del premi en aquest enllaç.

Et convido a participar, però en cas que no escriguis, envia-li aquesta entrada a l’amic o amiga que saps que sí que hi podria participar. Fem-lo gran!

I passa per la fira el 18 o el 19 de juny!

Taula de continguts

Altres novetats

Últimes notícies