Et faré ballar la ment és el primer llibre que llegeixo que conté diverses històries dins un sol llibre i m’ha fet veure que el fet de ser històries completament diferents pot ser, fins i tot, més emocionant que qualsevol altre. Quan llegia algun nom que em sonés d’algun altre relat anterior, ja m’estava emocionant com una noia quan veu al seu “crush” ,”I com pot estar connectada aquesta història?” La meva ment esculpia un paisatge futurista d’edificis alts i cotxes lliscants. I és que el llibre d’en Miquel no traeix el seu títol, a cada instant la ment balla, imagina possibles respostes, possibles finals, possibles connexions, i mai és el que t’esperes.
El meu consell: Segueix amb l’escriptura i connecta’m més històries, vull emocionar-me novament relacionant conceptes i no perdis mai el teu estil.