Primer de tot, he de dir que m’ha costat poc llegir el llibre; és una lectura força dinàmica i fa ganes de continuar llegint, cosa que no es pot dir de molts reculls, on entre relat i relat fa mandra seguir. També m’ha agradat com estan organitzats els relats, alternant reflexions curtes (amb les que, per cert, he gaudit molt, ja que amb algunes m’hi he pogut identificar força) amb narratives més llargues. Pel que fa a aquestes, la que m’ha agradat més (i crec que no seré l’únic) és Mar de glaç; és la història més complexa i elaborada, a més d’una de les més originals i interessants, a banda que el fet que hagi sorgit de l’improvisació em va sorprendre molt, i és definitivament un punt a favor.

Tenint en compte que es tracta d’una autoedició, la qualitat del llibre és sorprenent en tots els sentits. He trobat la part gràfica, que per mi és molt important, molt bona i, sobretot, molt d’acord amb el text; trobo bonísima la portada, i també m’han agradat molt les il·lustracions de La senda del guerrer i Ira. A part d’això, un factor a millorar són algunes faltes d’ortografia.

Per últim, menció especial als fragments d’Et Recordaré; l’estil i la trama que s’hi poden intuir m’han encantat, i m’han deixat amb moltes ganes de llegir la novel·la sencera. A més, el fet que estigui inspirada en una de les meves sèries d’animació preferides, Serial Experiments Lain, només ajuda a augmentar la meva expectació.

En definitiva, un bon llibre que no m’hauria importat que fos més llarg, i que espero que tingui molts successors.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.