Finalista al IV Premi Guillem de Belibasta

Un relat meu ha sigut nomenat com a finalista al quart premi de Guillem de Belibasta al poble lleidetà de Tragó de Segre.

El relat de 14 pàgines, titulat Immensitat és troba entre els 9 finalistes d’un total de 50 participacions.

Molt content i ara toca esperar al 9 d’agost per la resolució, que es farà en un sopar i acte d’entrega de premis al mateix poble.

 

Notícia al web de AFiCT 

En aquesta 4a convocatòria del Premi Guillem de Belibasta hem rebut fins a 50 originals, la 2a millor xifra del certamen, amb originals de gran qualitat, de manera que moltes gràcies a tots els participants per fer-ho possible. En segon lloc, hem arribat al juny i, tal com s’indica a les bases, toca fer públiques les obres que han merescut la condició de finalistes pel jurat de preselecció, format per Eulàlia Balaguer, Laia Benavent, Julian Brock, Núria Cabiscol, Karina Estay, Isabel Flaquer, M. del Mar Mir i Aaron Soler:

Conte entrellaçat
Destí trobat
Immensitat
L’alpinista
La brúixola de la terra del gel
La filla de la lluna
La frontera
La resurrecció del bec d’ivori
Un altre cabdell d’Ariadna

Hi havia moltes obres de qualitat, però al final només 9 poden ser a la fase final. La nostra més càlida enhorabona als finalistes, i als que no ho han pogut ser també, per l’esforç i talent demostrats. Us encoratgem a seguir conreant l’escriptura i a participar en futures edicions d’aquest i d’altres certàmens, perquè, com digué J. Dicker, “tothom sap escriure, però no tothom és escriptor”. Vosaltres sou tots grans escriptors, que la font de la imaginació no us deixi de brollar!

Taula de continguts

Altres novetats

Últimes notícies