“Et recordaré” a la premsa (Octubre 2020)

A continuació faré un recopilatori dels tres articles que s’han publicat la setmana del 23 d’octubre, amb motiu de la inauguració del Kickstarter per a poder publicar la novel·la.

El cargol

El cargol – 22/10/2020

Enllaç a la notícia ampliada del cargol

Cultura [23 OCTUBRE, 2020, 10:49]

El quintinenc Miquel Florido publica “Et recordaré”, el seu tercer llibre

Miquel Florido, acaba de fer pública la forma d’aconseguir la seva tercera obra i primera novel·la Et recordaré. El projecte veurà la llum gràcies a Kickstarter, una plataforma de crowdfounding amb sistema de recompenses segons aportació. De moment, la correcció està avançant a bon ritme i el procés de maquetació ha començat.

La narració combina diversos gèneres com el misteri la ciència ficció i el romanç. Tracta en primera persona del present, l’evolució de la Lisa, la protagonista que acaba de complir la majoria d’edat. En Mark, un company de l’institut, ha mort, però ella rep uns correus que només pot haver escrit ell. Anirà descobrint que tot el que l’envolta està canviant dràsticament, situats en un futur distòpic no gaire allunyat de la nostra realitat.

Les persones interessades en col·laborar en l’edició i obtenir les corresponents recompenses (el llibre en tapa dura i contingut addicional, pòster, punts de llibre, samarreta, postal, etc.), poden fer-ho fins al 13 de desembre. Les aportacions no es cobraran fins aquell dia, si el projecte s’ha fet realitat. En menys d’una setmana, ja s’han aconseguit més de 1000€ dels 1.500€ previstos per cobrir mínims. Cal remarcar que ara per ara és la única forma d’obtenir la novel·la, ja que aquesta edició limitada no serà a les llibreries.

Es tracta de la primera vegada que un autor penedesenc fa ús d’aquesta plataforma per publicar una novel·la.

Florido és també l’autor dels llibres de relats Et faré ballar la ment Et faré dansar l’ànima i guanyador de diversos premis literaris. De professió informàtic, socorrista i sommelier, escriure i transmetre amb la paraula és la seva passió.

Per a tota la informació, veure’n el booktrailer, poder aconseguir el llibre i llegir els primers capítols de forma gratuïta: www.etrecordare.cat.

La fura

La fura – 23/10/20

Enllaç a la noticia de La fura

“Et recordaré”, primera novel·la del quintinenc Miquel Florido

El quintinenc Miquel Florido publicarà a finals d’any el seu tercer llibre i primera novel·la, titulada Et recordaré. Apareixerà després dels autoeditats Et faré dansar l’ànima (2019) i Et faré ballar la ment (2017).

Et recordaré és una novel·la de ciència ficció que tracta sobre la vida d’una noia amb una vida avorrida, que compleix divuit i que resideix en una ciutat grisa, situada en un futur distòpic. Un company seu, de l’aula del costat, sembla que hagi mort, però a ella li arriben uns correus que només pot haver escrit ell. La novel·la va ser premiada amb el tercer premi del primer certamen de novel·la “Foro Nuevos Escritores”, el 2017, en el qual s’havien presentat 350 obres.

El nou projecte literari de Miquel Florido veurà la llum gràcies a la plataforma de micromecenatge kickstarter, que ofereix (a banda del llibre) diferents gratificacions, en funció de les aportacions que es facin. A les persones que hi col·laborin no se’ls cobrarà res fins al 13 de desembre, que és la data prevista de culminació del finançament de la novel·la. Val a dir que el llibre no es podrà trobar a les llibreries, almenys per ara: només es podrà adquirir mitjançant la plataforma de micromecenatge.

El 3 de vuit

El 3 de vuit – 23/10/20

Enllaç a la noticia del 3 de vuit

Et recordaré és la primera novel·la que publica el quintinenc Miquel Florido (malgrat que abans ja havia autoeditat dos llibres de relats titulats Et faré ballar la ment i Et faré dansar l’ànima).

Amb l’objectiu d’oferir una edició elaborada, amb tapa dura i una bona correcció, fet que encareix tota la publicació, Florido ha obert un Kickstarter, una plataforma de crowdfounding per finançar un projecte emergent.
Kickstarter ofereix poder col·laborar directament amb l’autor amb un sistema de recompenses on, segons l’aportació, s’obtenen diferents coses. Per exemple, posant-hi 10 euros, es podrà aconseguir un punt de llibre i un pòster de la novel·la. Posant-n’hi 20, el llibre en tapa dura i amb el contingut addicional i el punt de llibre. Si el Kickstarter no arriba al mínim de 1500€, es tornaran els diners a tothom qui n’hagi aportat. Florido espera arribar a aquesta quantitat i fins i tot doblar-la, un fet que li podria sufragar totes les despeses d’impremta.
El Kickstarter d’Et recordaré (http://kck.st/3lLavpd), estarà actiu fins el 13 de desembre com a data límit, de manera que els lectors podran tenir el seu llibre per nadal. Un llibre que no es podrà trobar a les llibreries i el qual només es podrà adquirir mitjançant aquest sistema.

Et recordaré, toca els gèneres del misteri, ciència ficció i l’amor. Tindrà aproximadament 600 pàgines i els fets transcorren a la ciutat de Crisol, lloc que els lectors podran recordare de relats dels seus anteriors llibres.

Taula de continguts

Altres novetats

Últimes notícies