“Et faré dansar l’ànima” és el llibre que segueix “Et faré ballar la ment” de l’autor local Miquel Florido.
La línia és molt similar a la del primer llibre. Conjunt de relats de temàtica molt diferent entre ells, que fan que el lector no tingui ni idea de quina temàtica serà el següent relat que llegirà. Retrobarem personatges i històries dels primers llibres; així com de nous. Descobrirem alguna innovació tipogràfica que intervindrà en algun relat.
En aquest segon llibre hi ha una clara evolució en l’escriptura del Miquel respecte al primer, que és molt accentuada a inicis-meitat del llibre i després torna al seu estil del primer llibre. M’ha faltat que aquest estil seguís fins al final. Si el coneixeu, notareu una influència molt gran del seu entorn. És complicat en un llibre de relats no comparar-los entre ells i trobar-ne que t’agraden més i menys. Alguns d’ells per temàtica no han estat afins als meus gustos, i d’altres els trobo adequats per un públic més juvenil.
Us atreviu a què us facin ballar la ment i passar una estona entretinguts?
(Tot i que es pot llegir independent del primer, recomano llegir millor el primer per posar en context molts personatges i històries).