Sobre l’autor

20151113_152110      Miquel Florido Díaz,  escriptor quintinenc nascut a Vilafranca del Penedès al juny del 1991.

No en tenia prou amb devorar llibres, va descobrir que endinsar-se als immensos mons de l’escriptura era meravellós, a partir dels catorze anys, des que va guanyar sense esperar-s’ho, el seu primer certamen literari a l’institut, on hi va participar gairebé per obligació.

Des de llavors, no ha volgut parar d’escriure ni de guanyar premis, s’atreveix amb tot gràcies a la seva imaginació desbordant.

“Et recordaré”, va començar a ser escrita com si hagués de ser una redacció curta de dues pàgines, l’any 2009. Ben aviat es va adonar que aquelles idees, donaven per a molt més. No va ser fins a mitjans de 2011 en que es va prendre el projecte seriosament. Acabada al maig de 2015, es va allargar fins a les 385 pàgines a4, i actualment està treballant, entre altres projectes, en la segona part: “T’oblidaré”.

Ha publicat el seu primer llibre en una auto-edició a l’abril de 2017, titulat: “Et faré ballar la ment”, un conjunt de relats per adults i textos reflexius, que engloben multitud de temes i situacions que faran cavil·lar al lector i pensar més enllà del que té al davant. Molts d’aquests relats han estat premiats en certàmens.

Al desembre de 2017 va sortir a la venda la segona edició amb significatius canvis i millores.

A octubre de 2017, “Et recordaré” va rebre el tercer premi de l certamen de novel·la ForoNuevosEscritores, que estava organitzat per Caligrama, del grup editorial Penguin Random House.

 

Contacta